Asianajotoimisto Hannu Viitanen Oy
    Takaisin »

s. 24.11.1953 Heinola
OTK 1977 Helsinki
VT 1979 Hämeenlinna
Siviilisääty: Naimisissa; 2 aikuista poikaa
Harrastukset: Yhteiskunnallinen toiminta ja luontoon liittyvät harrastukset.
Työkokemus: pankkilakimies, pankinjohtaja, osuuspankin toimitusjohtaja, asianajaja, oma asianajotoimisto

Hannu Viitasella on vuodesta 1978 alkaen monipuolinen kokemus lakimiehen tehtävistä sekä, liike-elämän vastuullisista tehtävistä. Hän on hoitanut vuodesta 1978 alkaen yksityisten henkilöiden ja yritysten lakiasioita sekä pankin edustajana tehnyt asiakkaille rahoitusjärjestelyjä. Pankkiaikanaan Viitanen työskenteli OP Pohjola ryhmässä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueilla. Pankkisektorin ensimmäinen työpaikka hänellä oli Hämeenlinnan Seudun Osuuspankin lakimiehen työ ja viimeisin Iitin Osuuspankin toimitusjohtajuus. Pankkityössään Viitanen perehtyi laaja-alaisesti kiinteistövälityksen ongelmatiikkaan toimiessaan pankkiomisteisten kiinteistövälitysliikkeiden hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana.

Pankkityö perehdytti hänet myös tuntemaan kirjanpitoa ja konkurssi-sekä perintäasioita.

Viitanen on ollut eri aikoina mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa, opiskeluaikanaan ainejärjestön puheenjohtajana, myöhemmin kunnanvaltuuston puheenjohtajana ja kunnanhallituksen jäsenenä sekä tarkastuslautakunnissa.

Luontoharrastuksiensa myötä Viitanen toimii aktiivisesti kalastuskunnassa ja osakaskunnassa sekä metsästysseurueessa.

Asianajotoiminnan sivussa sen mukaa kuin aikaa on riittänyt Viitanen viljelee luomuviljaan ja metsätalouteen erikoistunutta maa-ja metsätilaa.